sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Innostusta, tahtoa ja luottamusta!


Mahtava tunnelma!
Upeaa Jutta, upeaa Mikael!
Onnea kummallekin!

Joensuun Areenalla vallitsi iloinen ja toiveikas tunnelma kaikinpuolin. Jutta Urpilainen valittiin jatkamaan puolueenpuheenjohtajana ja Mikael Jungner valittiin puoluesihteeriksi. Hienoa! Uusi puoluejohto osasi innostaa väkeä.

Puoluekokousväki oli silminnähden nuortunut kymmenessä vuodessa, eikä se johdu pelkästään siitä, että itse olen vanhempi tässä omalla kohdallani viidennessä puoluekokouksessa kuin aikanaan Turussa vuonna 1999. Vaikka puolueenjäsenten keski-ikä on korkea, puoluekokoukseen on äänestetty nuorta väkeä paljon.

Kahvipöydissä viriteltiin tapahtumia ja sovittiin tapaamisia.

Käytävillä pohdittiin, kuinka saada viestimme perille. Että edustamme kansaa. Niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat neuvolaa, päivähoitopaikkaa, peruskoulua, lukiota, yliopistoa, sairaanhoitoa, käyvät työssä tai ovat työelämän ulkopuolella. Emme edusta kansanvälisiä suuryrityksiä emmekä kannata sitä, että suomalaisten rahat hupenevat näiden rahanhaalijoiden mahtaviin rahamasseihin.

Olemme sitä mieltä, että politiikon tehtävä on muokata yhteiskunnasta sellainen, että se on turvallinen ja hyvä paikka ihan jokaiselle ihmiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti