lauantai 20. lokakuuta 2012

Tapiolassa vaalitorilla

Tapiolassa demareiden vaalitapahtumassa puhui puolueen puheenjohtaja Jutta Urpilainen, sosiaali- ja terveysministeri Maria Guzenina-Rickhardson ja kansanedustaja Mikael Jungner ja tavattavana oli useita espoolaisia kuntavaaliehdokkaita.


Vaalitoreilla käydään kiinnostavia keskusteluja kaupunkilaisten kanssa. On niin monta tarinaa kuin on ihmistäkin.

Vanhusten palveluiden laatu ja oma vanheneminen huolestuttavat. Monenlaiset turvallisuuteen liittyvät kysymykset pohdituttavat. Nuorten syrjäytyminen hämmentää. Työväenopiston aina vain kallistuvat maksut harmittavat ja teatterin puolesta puhuttiin. Ja paljon paljon muuta.

Kiitos hyvistä, koskettavista ja ajatuksia herättävistä keskusteluista.Tommi Läntinen orkestereineen viihdytti ihanilla kappaleillaan. Edna Nelson (kuvassa vieressäni alhaalla oikealla) on ensi kertaa ehdokkaana. Tervetuloa Edna joukkoon mukaan! Tästä pääset Ednan blogiin. Alhaalla oikealla Vilho Juutinen, jonka ehdokassivulle pääset tästä. Jokunen toritapahtumaan osallistuja kertoi äänestäneensä jo ennakkoon. Ennakkoäänestys jatkuu vielä 23.10 tiistaihin saakka. Varsinainen vaalipäivä on viikon päästä sunnuntaina. Espoon Demareiden vaalitapahtumat näet tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti